Hea alguse kollektsioon ja kujundid

Ruutudest, ristkülikutest, ringidest ja kolmnurkadest moodustub meid ümbritsev tuttav maailm. Karloova Hea alguse kollektsioon põhineb samuti kujunditel, millest moodustuvad lihtsad elemendid nagu näiteks maja. Ergutame Karloova mänguasjade vahendusel väikelapsi neid detaile märkama ja oleme ruumilise maailmapildi tekkimisel toeks. Kõik tegelusasjad on detailideni läbimõeldud koostöös füsioterapeudiga, niiet saame olla kindlad, millisel arenguetapil üht või teist mänguasja soovitada.


Esimese Hea alguse kollektsiooni kujundamisel jõudsime nende kujundite läbi majakujutiseni. See on kodu, kus kõik saab alguse ja mis täidab südame turvatundega. Ka tavalised asjad, milleta me kodu ja seal olemist ette ei kujuta, saavad selle pilgu läbi sisukama tähenduse. Nii saame tegelustekil, koos seda toetavate väiksemate tegelusasjadega, teha läbi tõelise avastusretke.

Teki keskmes on kõige tähtsam koht beebil. Tema kõrval on maja millele saame ka omaniku ehk beebi nime õmmelda. Krabiseva ukse avamisel võtab meid vastu tervitussõnum. Tekiservas on mõõdulint,mille abil beebi kasvamisel igapäevaselt silma peal hoida ja soovi korral ka fotodel jäädvustada. Tekki ümbritsev serv on täidetud tegelusega – seal on ümmarguse haaramisrõngaga ristkülikukujuline ümbriktasku, peenmotoorikat arendavad liigutatavad puunupud, suurusejärjekorra mõistet selgitavad ringikujulised krabisevad kujundid ja nelinukrne peegelaken, mille kaudu end avastada. Teki külge kinnitavate tegeluskaartele pakume erinevate helidega põhikujundeid ja neid saab vahelduseks soovile vastavalt ise paigaldada või omavahel vahetada. Nagu ka kollektsiooni väiksemaid esemeid, milledel kõigil on küljes riputusaas – raamat, pall, tegelusrätt, haaramisrõngaga võti, padjakuhi (peegelpadi, krabisev padi ja kõrinaga padi) ja lipp.

Nii jätkub tegevust kõigile ja igal ajal ehk nagu me Karloova hüüdlausega üheselt mõtleme – Loovus kogu eluks!

Vaata tooteid siit
Previous
ACTIVITY BLANKETS
Next
ABOUT FABRICS AND REUSE

No replies

Email again: